Centre Logopèdic, Psicològic i Psicopedagògic
Català
Presentació
Les nostres bases
Objectius
Serveis
Com arribar
El nostre equip
El nostre centre
PRODISCAT - Enllaç
Calendari
Notícies
Tinc dislèxia?
Històries d'èxit
Testimonis
Publicacions
Tallers Juliol 2022
Castellano


Visita núm.

Històries d'èxit


 

Històries d'èxit - Transtorns de l'aprenentatge

 

 

Les proves demostren que les persones amb trastorns de l'aprenentatge no són ni més ni menys intel·ligents que la població en general. Per exemple, en el cas de la dislèxia fa que la lectura, l'escriptura i de vegades altres habilitats siguin més difícils d'adquirir, però tenir dislèxia no és necessàriament un obstacle per a l'èxit. De fet, moltes persones amb dislèxia no només han tingut èxit sinó que han canviat el món. Thomas Edison, Henry Ford, F. Scott Fitzgerald i Pablo Picasso tots van lluitar amb dislèxia.

 

 

Aquests són només alguns exemples d'homes i dones amb trastorns de l'aprenentatge que estan al cim de la seva professió:

 

 

Winston Churchill - Polític

 “En general, l’escola em va desanimar molt. No era agradable sentir-se avantatjat pels altres de manera tan contundent i quedar-se enrere només començar la cursa ". 

 


 Winston Churchill

 

 

 

Tom Cruise - Actor

 "Vaig haver d’habituar-me a concentrar-me. Em vaig convertir en una persona molt visual i vaig aprendre a crear imatges mentals per entendre el que llegia".

 Tom Cruise

 

 

 

Leonardo da Vinci -  Pintor, anatomista, arquitecte, artista, botànic, científic, escriptor, escultor, filòsof, enginyer, inventor, músic, poeta i urbanista

 "Hauria de preferir un bon científic sense aptituds literàries a un científic culte sense coneixements científics".

 

 

 

 Leonardo Da Vinci

 

 

 

Bruce Jenner - Ex-atleta olímpic nordamericà, orador motivacional i celebritat de televisió

 "Tot just vaig aconseguir acabar l'escola. El problema era una incapacitat d'aprenentatge, en una època en què no s'aconseguia ajuda enlloc".

 

 

 Bruce Jenner

 

 

 

Magic Johnson - Ex-jugador NBA

 "Les mirades fixes, les rialles tontes ... Volia demostrar a tots que podia aconseguir més i també que podia llegir".

 


 Magic Johnson

 

 

 

Albert Einstein - Físic

 “Els seus professors fan constar que era lent mentalment, poc sociable i divagava constantment en els seus estúpids somnis".

 


 Albert Einstein

 

 

 

Walt Disney - Dibuixant i productor

 "Vaig aprendre que el difícil no és arribar al cim, sinó mai deixar de pujar".

 

 


 Walt Disney

 

 

 

Agatha Christie - Escritora

  Jo mateixa vaig ser sempre coneguda ... com la 'retardada' de la família. Era totalment cert, ho sabia i ho vaig acceptar. L'escriptura i ortografia van ser sempre molt difícils per a mi. Les meves lletres no tenien la més mínima originalitat. Escrivia. . . increïblement malament i segueixo fent-ho fins avui ".

 Agatha Christie

 

  

  

Thomas Edison - Inventor

 “ Els meus professors diuen que tinc una ment confusa ... el meu pare creia que era estúpid, i gairebé vaig arribar a convèncer-me que havia de ser un gamarús "

 

 


 Thomas Edison

 

 

 

Cher - Cantant i actriu

 Mai llegia a l'escola. Tenia notes realment dolentes - 'Sufi', 'Insuficient' i 'Bé' en algunes assignatures, i 'Excel·lent' i 'Notable' en altres. A la segona setmana de començar el meu segon any d'institut, simplement ho vaig deixar. Quan anava a l'escola era molt difícil. Gairebé tot el que aprenia ho feia escoltant. Els meus informes escolars deien sempre que no utilitzava totes les meves facultats”.  

 

 Cher

 

 

 

Pau Donés - Músic i cantant

 Sóc Pau Donés Cirera, dislèctic, hiperactiu, economista i músic. A la vida he prosperat sense grans problemes malgrat les meves peculiaritats, fins i tot més que alguns dels meus companys de col·legi més avantatjats. Si ets dislèctic, o tens un fill que ho és, tranquil. No passa res”.

 

 Pau Donés (Jarabe de Palo)

 

 

 

Gabino Diego - Actor

 "Sóc dislèctic i em va costar molt treure els meus estudis. Em van fer fora de cinc col·legis i vaig deixar els meus estudis a 2n de BUP".

  


 Gabino Diego

 

  

Steve Jobs - Fundador d'Apple   

 Steve Jobs 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  

GLP MARTIN - Rbla. Guipuscoa 79, 2-1 08020-Barcelona  | Telf. 93 352 85 59 | e-mail: info@glpmartin.com

UA-12922229-1